Lid worden

fashion
LongLady sluit vestiging Amersfoort

02 oktober 2018

We ontvingen van eigenaresse Anita van Komen het bericht dat de vestiging van LongLady in Amersfoort binnenkort gaat sluiten.

Ze schrijft: "Helaas is gebleken dat de winkel niet rendabel is. Er zijn te weinig klanten buiten de omgeving van Amersfoort die de weg weten te vinden of willen vinden naar de winkel."

Het aantal bestellingen wat LongLady via de website ontvangt is daarentegen gestegen, waaruit LongLady de conclusie trekt dat de klant toch liever gaat voor gemak van bestellen via de website.

De showroom in Berkel en rodenrijs blijft wel gewoon open, zoals vermeld op de website, zodat alle klanten nog steeds de mogelijkheid hebben om langs te komen om de collectie te komen bekijken, te passen en aan te schaffen.

In het kader van de voorgenomen sluiting van vestiging Amersfoort, ontvang je op alle kleding uit de winkel in Amersfoort (met uitzondering van jassen en jeans) 30% korting. Dit geldt voor de kleding in de winkel in de daar nog beschikbare maten. Er kunnen geen andere maten, die nog wel via de website beschikbaar zijn, besteld worden met 30% korting.