Lid worden

Media besteden veel aandacht aan de lange mens

12 maart 2013

De afgelopen twee weken besteedden de media veel aandacht aan 'de lange mens' en het onderwerp 'lang zijn'. Zo interviewde de Volkskrant een lange meerkampster, leerden Dennis en Valerio steltlopen en nodigde 'Tijd voor MAX' Georg Wessels uit aan tafel. Tijd voor een samenvatting! 

De 1.92 m lange zevenkampster Remona Fransen vertelt aan de Volkskrant dat zij gewend is door haar lengte veel aandacht te trekken. Als topsporter heeft ze veel voordeel van haar lengte. Echter weet de 25 cm kleinere Jessica Ennis haar nog altijd te verslaan. Lees hier haar verhaal. 

In 'Proefkonijnen' ervaren Dennis en Valerio hoe het is om 2.20 m te zijn. Ze leren steltlopen en gaan hiermee bowlen, stappen, door de stad slenteren en proberen een bezoek te brengen aan het toilet. Een grappige uitzendig met een positieve kijk op lang zijn. Bekijk hier de uitzending. 

Georg Wessels ontwerpt schoenen voor de langste mensen ter wereld. In 'Tijd voor MAX' heeft hij een paar sandalen meegenomen van maat 60! Hij vertelt over zijn langste klanten en de schoenen die hij gratis voor hen maakt. Bekijk hier de uitzending.