Lid worden

Met korting boeken bij SchipholTickets.nl

08 juli 2013

Bij SchipholTickets.nl kun je eenvoudig alle vliegtickets vergelijken en boeken. Na het invullen van vertrekpunt en bestemming vergelijk je namelijk alle luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming toevliegen. Je ziet direct alle vertrektijden en prijzen van de betreffende vluchten, vervolgens is de keuze geheel aan jou welke goedkope vlucht je wilt boeken.

Speciale actie Klub Lange Mensen
SchipholTickets.nl heeft speciaal voor de Klub Lange Mensen een mooie actie opgesteld. Zo kun je als lid van de Klub Lange Mensen gebruik maken van een  kortingscode die je kunt vinden in de Winkelgids. Deze code geeft recht op € 20,00 korting per boeking en deze is in te vullen in stap 3 van het boekingsproces.

Weinig beenruimte?
Jij als lid van de Klub Lange Mensen kunt beamen dat vliegen in sommige gevallen soms erg onprettig kan zijn. Indien er namelijk weinig beenruimte aanwezig is, heb je daar toch snel extra last van. Helaas hangt het per luchtvaartmaatschappij af hoe je een stoel met extra beenruimte kunt verkrijgen. De ene luchtvaartmaatschappij vraagt een bijkomende vergoeding voor het reserveren van een stoel met extra beenruimte, terwijl de andere maatschappij deze stoelen weer vasthoudt tot de incheckprocedure.

Ook de locatie van de stoelen met extra beenruimte verschilt weer per toestel en per maatschappij. Locaties waar je over het algemeen wat fijner zit is helemaal vooraan of aan het gangpad, hier is het wat gemakkelijker je benen strekken.
Heb je een vlucht gezien op onze website en wil je weten of er een stoel is met extra beenruimte? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen vervolgens voor je kijken of je een stoel met extra beenruimte kunt boeken of dat dit pas vanaf de check-in te regelen is.