Lid worden

Modeshow voor lange mensen in Alkmaar

05 april 2014

Op zaterdag 22 maart organiseerden de kledingzaken Elf, Pepita Bonita, Tall People en de schoenenwinkel Passo een modeshow in restaurant het Eetpaleis in hun thuisstad Alkmaar. De laatste twee zijn respectievelijk gespecialiseerd in kleding voor lange mensen en voor diegenen die op grote voet leven.

Bij binnenkomst werden we naar keuze ontvangen met een borrel of een thee-arrangement. Het werd al snel erg druk, de opkomst in alle leeftijden en van klein tot groot was flink. De modeshow was goed verzorgd. De kleding van Tall People werd onder andere geshowed door oud-KLM-lid Marco Beemsterboer en door onze klubgenoot Sib Hollander. Er werd zowel kleding geshowed voor jongeren als voor ‘oudere jongeren’. Het zag er allemaal heel mooi uit, vlot zomers in vrolijke pasteltinten en er werden veel gekleurde jeans getoond.
Tall People heeft nu ook een sportlijn voor lange mensen in eigen beheer met het Tall People logo op de kleding.
Na de show konden we gaan shoppen met een kortingsbon die in de goodybag zat die we bij de modeshow kregen. Hierbij een kleine impressie van de modeshow.

Kledingzaak Tall People en grote schoenen winkel Passo zijn naast elkaar te vinden in het oude centrum van Alkmaar in de straat Fnidsen nr. 87 & 85.

Verslag en foto's zijn van Bert van Wieringen, lid van het Modeteam.