Lid worden

Nieuwe kledingwinkel voor lange mannen

24 augustus 2014

Vanaf zaterdag 30 augustus kunnen lange mannen voor hun kleding terecht bij Tough&Tall. De kledingzaak opent de deuren op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn, direct naast Pretty Tall, speciaalzaak voor lange meiden en vrouwen.

“Zo sla ik twee vliegen in één klap”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. “Regelmatig komen stellen samen naar Pretty Tall en dan zit de (vaak ook lange) man aan de koffietafel gezellig een blaadje te lezen. Maar nu kan ook de man slagen voor een nieuwe outfit bij Tough&Tall.”

In de nieuwe stoere winkel wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans in lengtes 36”, 38” en 40”. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens ook jeans in kleine maten vanaf taillemaat 28. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts en blouses met extra lijf- en mouwlengte.

Net als bij Pretty Tall is het voor Tough& Tall belangrijk om landelijke bekendheid te krijgen. Inez heeft dan ook goede contacten met belangenorganisaties als Uniform, Langzijn en Klub Lange Mensen.

Rob Bruintjes (2.21 m), de langste bekende man van Nederland, zal om 10.00 uur de winkel officieel openen. Ook op zondag 31 augustus is de winkel geopend van 12 tot 17 uur. Elke klant ontvangt dit openingsweekend bij aankoop boven de 75 euro een gratis extra lang t-shirt kado.