Lid worden

Nieuwe website Klub Lange Mensen gelanceerd!

20 januari 2013

Op zondagmiddag 20 januari is tijdens de Nieuwjaarsborrel van de Klub Lange Mensen de nieuwe website van onze vereniging gelanceerd. De website bestaat uit een algemeen deel (gericht op volwassenen) én een Lange Kinderen deel (speciaal voor tieners). Dit betekent dat de oude lange kinderen website, die bestond sinds 2010 nu niet meer gebruikt wordt. De nieuwe Lange Kinderen website is nu één geheel met de website voor volwassen en bevat uitgebreide informatie over groeien, groeiremming en de KLM, speciaal geschreven voor kinderen. Ook zijn er nieuwe ervaringen van lange kinderen te lezen, zijn alle nieuwtjes rondom lang zijn te volgen via 'Newz' en 'In het Newz' en kun je je aanmelden voor onze speciale Lange Kinderen Newzbrief!

De algemene website van de KLM bevat nog meer functionaliteiten. Naast pagina’s als ‘Nieuws’ en ‘Media’ die bijna dagelijks geupdate worden, bevat de website ook een duidelijk overzicht van al onze activiteiten. De pagina ‘Extra’s’ geeft een mooie lijst weer van alle kortingsacties waar leden gebruik van kunnen maken, biedt de mogelijkheid producten te vragen en aan te bieden via ‘Vraag en aanbod’ en bevat handige adressen en links. Ook sponsoren en pers die onze website bezoeken zullen die juiste informatie nu snel kunnen vinden.

De website is ontwikkeld in nauwe samenwerking met PixelDeluxe Interaction Design en tekstbureau Upchange. De komende paar weken zullen de allerlaatste puntjes op de i worden gezet om de website volledig up and running te krijgen. Het kan dus zijn dat je nu pagina's tegenkomt die nog niet helemaal af zijn.

De website wordt onderhouden door het webteam, onder leiding van René Lochtmans. Ook Saskia Molema en Piet Molema zijn onderdeel van deze werkgroep. Het webteam is per e-mail te bereiken voor alle reacties, vragen en opmerkingen.

Inloggen
Over een tijdje zullen alle leden van de Klub Lange Mensen kunnen inloggen op de website om te kunnen genieten van vele extra's. Zo kunnen leden bijvoorbeeld het clubmagzine XLLL online teruglezen, zich aanmelden voor activiteiten, interessante artikelen en andere document downloaden, onze specials en gidsen inzien en... nog veel meer. Ben jij lid van de Klub Lange Mensen en wil je binnenkort kunnen inloggen? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in om de nieuwe website in al haar facetten te kunnen ontdekken. Over dit online formulier wordt ook een brief meegestuurd met de verzending van de eerstvolgende XLLL.  

Social Media
De nieuwe website staat op allerlei manieren in verbinding met onze social media als Facebook en Twitter. Zo kun je pagina's 'liken' en 'tweeten' maar kun je ook de vereniging volgen op Facebook en Twitter. Alle ontwikkelingen rondom de Lange Kinderen zijn te volgen via een speciale Lange Kinderen Twitter.