Lid worden

Nieuwe winkel voor lange ‘heeren’ in Amsterdam

24 februari 2015

Recent is de winkel “Heerenzaak M” geopend in het mooie winkelgebied Maasstraat in Amsterdam Zuid. De winkel is een initiatief van Mouwlengte7.com, de webshop gespecialiseerd in overhemden voor lange mannen. De winkel is toegevoegd aan onze Winkelgids en daar geldt (net als voor Mouwlengte7.com) een korting van 15% voor de leden van Klub Lange Mensen (op vertoon van de geldige ledenpas).

Heerenzaak M is gevestigd in een authentiek tabakswinkeltje, omgebouwd tot een sfeervolle herenmodezaak. De inrichting is modern te noemen met respect voor originele details die dateren uit de jaren ’60.  “Naast de overhemden met extra lange mouw van het merk Sleeve7, zijn ook de extra lange en extra zachte T-shirts van ShirtsofCotton verkrijgbaar, evenals hippe sokken en ondergoed van Happy Socks en andere merken”, aldus oprichters Mark en Sean. "Ons doel is om zo goed mogelijk naar klanten te luisteren. En als gevolg hiervan hebben we een locatie geopend waar mannen langer dan 1.80 meter terecht kunnen om overhemden T-shirts te passen en voor persoonlijk advies  – eventueel onder het genot van een kopje koffie.” Hoewel online shoppen behoorlijk ingeburgerd is, heeft men soms toch behoefte aan persoonlijk contact.

Afhaaloptie voor Mouwlengte 7 overhemden
Eén van de unieke mogelijkheden is het fysiek passen en voelen waarna de producten per post naar het huisadres worden gestuurd. Daarnaast kunnen online bestellingen voortaan in Amsterdam worden opgehaald – dit scheelt weer verzendkosten.

Slim Fit en dubbele manchet nu met mouwlengte 7
Binnenkort wordt in de Sleeve7 collectie van 50 verschillende ontwerpen een Slim Fit model toegevoegd, evenals overhemden met dubbele manchet. Samen met trouwe Mouwlengte7.com klanten is de optimale fit bepaald en in productie gebracht.


Heerenzaak M
Maasstraat 89
1078 HG  Amsterdam
T: 020-2331695