Lid worden

sport
NOC*NSF TeamNL Talentdagen, lange sporters met ambitie gezocht!

01 oktober 2020

NOC*NSF organiseert samen met een aantal sportbonden jaarlijks de Team NL Talentdagen. Deze TeamNL Talentdagen richten zich met name op het proces van talentidentificatie. Sporters worden hier getest op hun potentie om in te stromen in nationale programma's van deelnemende sportbonden.

Helaas kunnen door de situatie rondom COVID-19 de TeamNL Talentdagen niet worden vormgeven zoals men gewend is bij NOC * NCF. Maar er is een alternatief! Ook dit jaar proberen zij zoveel mogelijk potentiële topsporters te scouten door middel van de TeamNL sportspecifieke  talentherkenningsdagen. Dit jaar wordt er niet centraal getest op 1 of 2 locaties, maar geven de sportbonden op hun eigen locatie vorm aan het testen van potentiële toppers.

En NOC * NSF is op zoek naar lange en sterke sporters. Sporters tussen de 12 en 18 jaar met een verwachte lengte van 185 cm voor vrouwen en 195 cm voor mannen. Sterke sporters met lange armen en benen, met de wil om het maximale uit zichzelf te halen. De volgende sporten vallen onder dit profiel: basketbal en roeien. Sporters die al in deze sporten actief zijn hoeven zich niet aan te melden. Hiervoor heeft de sportbond andere talentherkenningstrajecten.

Ben of ken jij iemand binnen het bovenstaande profiel? Meld je dan aan! Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.ikwistnietdatikhetinmehad.nl.