Lid worden

onderzoek
Onderzoek LTS naar Nederlandse markt

18 april 2016

Begin maart hebben we contact gehad met studente Loretta Kumi. Loretta is in de afstudeerfase van haar studie Business Administration van de Hogeschool van Amsterdam. Ze loopt stage bij het internationale bedrijf Long Tall Sally (LTS) en zal haar afstudeeropdracht in Londen maken.

Long Tall Sally is opgericht in Engeland in 1976 en heeft naast Groot-Brittanië (16 vestigingen) ook diverse vestigingen in Duitsland, Amerika en Canada. Daarnaast trekt LTS regelmatig door Europa met pop-up shops, onder andere in Amsterdam.

Onderzoeksvraag van Loretta is om vast te stellen in hoeverre de Nederlandse markt aantrekkelijk is voor LTS. Wil jij Loretta helpen door onderstaande enquête in te vullen?
Als tegenprestatie ontvang je als een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt bij je volgende aankoop bij Long Tall Sally!

Niet onbelangrijk: de enquête is in het Nederlands, duurt zo'n vijf minuten en vul je anoniem in. De kortingscode is echter enkel te ontvangen nadat je je email-adres ingevuld hebt. De kortingscode wordt na het invullen digitaal naar je gestuurd.
Verder zijn de ingewonnen gegevens van het onderzoek voor LTS.
 


Enquête Long Tall Sally