Lid worden

Oproep voor nieuwe serie van de VPRO

21 december 2012

Voor een nieuwe serie van de VPRO zijn wij op zoek naar stellen en echtparen die willen vertellen over hun liefde voor elkaar. Het programma gaat over de liefde in al haar facetten: van de eerste kennismaking tot gezamenlijke rituelen, van ups en downs tot intimiteiten, of over wat jullie nog steeds zo leuk aan elkaar vinden - of wat er na al die jaren juist nog steeds een mysterie is gebleven. Wij zoeken persoonlijke verhalen die een mooi, intiem beeld geven van de liefde in Nederland vandaag de dag. Het programma wordt door regisseur Pieter Kramer integer en liefdevol in beeld gebracht.

Wij zoeken persoonlijke verhalen die een mooi, intiem beeld geven van de liefde in Nederland vandaag de dag. Het programma wordt door regisseur Pieter Kramer integer en liefdevol in beeld gebracht.

Omdat het over de liefde gaat willen we zoveel mogelijk verschillende relaties in beeld brengen: oud en jong, vrouwen en mannen, autochtoon en allochtoon, van alle religies of zonder geloof, van 60 jaar bij elkaar tot net verliefd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Debbie Kleijn
Mobiel 06-47086387
Mail: info@debbiekleijn.com