Lid worden

Pretty Tall opent nieuwe winkel op zaterdag 2 maart

25 februari 2013

Pretty Tall in winkelcentrum de Eglantier is inmiddels een begrip geworden in Apeldoorn. Maar ook ver buiten Apeldoorn weten lange meiden en vrouwen de modezaak feilloos te vinden. Ondanks de mogelijkheid om via de webshop te bestellen, kiezen toch veel vrouwen ervoor om soms twee uur te reizen naar deze speciaalzaak.

Deze week gaat de winkel verhuizen naar een grotere locatie. Op zaterdag 2 maart opent Pretty Tall haar deuren op Eglantier 407-409 (naast stomerij Pauw). Tijdens de feestelijke opening zijn er leuke acties. Zo ontvangt elke klant een gratis ijsje van IJssalon Soomerz. Ook op koopzondag 3 maart is de winkel open.

Door de extra vierkante meters is het mogelijk het aanbod damesschoenen in grote maten uit te breiden. Het gaat dan om hippe schoenen in maat 42 t/m 45. Verder is er een nóg ruimer aanbod in lange damesjeans, bovenkleding en sportkleding.

‘Ik heb alleen maar blije klanten in de winkel’,  zegt eigenaresse Inez Scheper. Dat klanten helemaal uit hun dak gaan bij het passen van een broek die lang genoeg is, kan niemand zich voorstellen. Veel klanten zien deze winkel als een walhalla. Eindelijk keuze in modieuze kleding.