Lid worden

evenement
‘Tall Sisters’ brunch in Amsterdam

02 september 2017

Bree Wijnaar is er klaar voor: De eerste Tall Sisters brunch in Nederland! Bree (voluit Brunnhilde) is oprichtster van The Tall Society een blog voor lange vrouwen en woonachtig in New York. Bree woont al meer dan tien jaar in The Big Apple, maar is een geboren en getogen Rotterdamse dame van 1,94m. Na haar studie in Den Haag vertrok ze naar New York om stage te lopen en is in de Verenigde Staten gebleven.

Met haar blog The Tall Society wil ze graag uitgroeien tot een online platform voor lange vrouwen wereldwijd, waar tips uitgewisseld kunnen worden, waar je deel kan nemen aan interessante events en discussies en een plek waar je om advies kan vragen aan een groep vrouwen die begrijpen wat de uitdagingen, frustraties en teleurstellingen zijn als lange vrouw.

Sinds enige tijd organiseert Bree - met succes - de Tall Sisters Brunch in diverse steden in de VS en Engeland. Begin oktober komt Bree weer terug naar Nederland, want op 1 oktober is de Tall Sisters Brunch voor het eerst in Nederland!

Ben jij een lange vrouw en vind je het leuk om naar Amsterdam te komen? Voor $50 (Early Bird ticket) of $55 (Regular ticket) kun je bij deze lunch aanwezig zijn.
Voor meer informatie en het bestellen van tickets, ga naar de blog van The Tall Society > MEET YOUR TALL SISTERS BRUNCH™ – AMSTERDAM