Lid worden

evenement
TeamNL Talentdag 2018

01 september 2018

Gezocht: lange jongeren met ambitie >1.85 (V) & >1.95 (M)

Nederlandse mannen en vrouwen horen gemiddeld bij de langste mensen ter wereld. Toch behoren wij binnen sporten waar lengte zeer bepalend is niet altijd tot de wereldtop.

En dat is precies de reden waarom TeamNL met enkele sportbonden een zeer gerichte zoektocht is gestart naar jongeren tussen de 12 en 18 jaar die zeer lang zijn of worden.

Ben jij een meisje dat langer wordt dan 185cm, of word je als jongen langer dan 195cm en heb je de ambitie om het maximale uit jezelf te halen?
Dan zien we je graag op de TeamNL Talentdag op 25 november 2018!

Het maakt niet uit als je op dit moment nog geen sport of een andere sport beoefent: we zijn juist op zoek naar de jongeren die nog niet aan basketball, roeien of volleybal doen.

Reeds enkele jaren wordt de TeamNL Talentdag door NOC*NSF georganiseerd en is Klub Lange Mensen betrokken met de zoektocht naar lange jongeren die zich willen aanmelden hiervoor. Zo was voor een eerdere editie van de Talentdag een oproep op de website te vinden en was tijdens de KLM Jaardag in november 2017 informatie te krijgen over de Talentdag 2017. Meer informatie over deze editie van de TeamNL Talentdag volgt in het Klub Lange Mensen verenigingsmagazine van oktober!

Nieuwsgierig geworden? Of komt er al iemand in je op? Ga dan naar www.ikwistnietdatikhetinmehad.nl voor meer informatie en aanmelden.