Lid worden

Werkgroep Lange Kinderen zoekt uitbreiding!

18 oktober 2015

Vind je het leuk om iets met en voor lange kinderen te doen en heb je tijd hiervoor over? Dan is het onderstaande iets voor jou!

De werkgroep Lange Kinderen zet zich in voor de jeugd en jongeren van de vereniging. De werkgroep organiseert jaarlijks een aantal activiteiten speciaal voor lange kinderen. Een jaarlijks terugkerende activiteit is het Lange Kinderen Weekend, een driedaags kamp voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 18 jaar. De werkgroep voorziet kinderen, ouders en media van informatie over groeien, groeiremming en specialisten. Verder is de werkgroep nauw betrokken bij het onderhoud van het ‘kinderen’-gedeelte op de website, en is te volgen via haar eigen Twitter-account

Wij zijn op zoek naar versterking van de huidige werkgroep. Je helpt met organiseren van activiteiten voor de lange kinderen, of spreekt met ouders over ervaringen van de jeugd. Jongeren zitten zelf vaak met vragen, waarbij soms een luisterend oor voldoende is. Daarnaast is de werkgroep dringend op zoek naa iemand die goed is in het op orde houden van het aanwezige draaiboek van de werkgroep. Lijkt je dat wat?

Wij bieden je:
• Een ruime periode om alle ins- en outs te leren kennen;
• Een prettige samenwerking met vrijwilligers van andere werkgroepen;
• Mogelijkheid tot zelfontplooiing door het volgen van cursussen bij subsidieverstrekker PGO Support;
• Een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten.

Zin gekregen om mee te doen met de leuke lange kinderen werkgroep?
Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via Hellen Keuken, e-mail: algemeen@klublangemensen.nl