Lid worden

werkgroep
Vrijwilligers gezocht!

15 november 2017

Vind jij het leuk om met een aantal andere enthousiaste lange mensen actief te zijn bij onze vereniging? Zelfstandig werken en beslissingen nemen, ervaring opdoen met het organiseren of het uitzoeken van een klus? Bij Klub Lange Mensen zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan!

Vind je het leuk om met bedrijven voor lange mensen contact te hebben in de werkgroep Advertentiebeheer? Of op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes en events voor lange mensen via sociale media in het webteam? Of vind je het leuk om de belangen van lange mensen te vertegenwoordigen bij gemeentes, organisaties en instellingen? Dat kan ook!

Daarom doen we een beroep op jou! Samen komen we verder.
Vrijwel elk jaar komen er op de algemene vergadering (AV) ideeën om bepaalde onderwerpen op te pakken of uit te voeren. Belangrijk is dan dat we daar de middelen en de mensen voor dienen te hebben. De vereniging is financieel gezond dus de middelen zijn er, maar aan die 'extra handen' om de ideeën uit te voeren, ontbreekt het soms. Het bestuur heeft op de AV de wens uitgesproken om meer mensen te betrekken bij de vereniging. Want vrijwilligers maken het verschil, ook in onze vereniging!

Er zijn werkgroepen waar de werkzaamheden momenteel worden uitgevoerd door één persoon, waardoor misschien niet alles evenveel aandacht kan krijgen. Dat is jammer. Daarom doen we een beroep op jou. Onkosten worden vergoed. Het geven van een vrijwilligersvergoeding is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om kosteloos een cursus te volgen. PGO Support organiseert één- of tweedaagse cursussen om de mensen binnen verenigingen handvaten te bieden bij het uitvoeren van activiteiten. De cursusdagen worden goed verzorgd, Er worden cursussen gegeven door mensen uit de praktijk en het is helemaal gratis.

Vindt je het leuk om je belangeloos in te zetten voor anderen? Neemt u dan contact op met onze voorzitter Hellen Keuken via voorzitter@klublangemensen.nl. Samen komen we verder!