Lid worden

evenement
Wereldrecordpoging in Utrecht!

08 mei 2019

Klub Lange Mensen organiseert een wereldrecordpoging om in het Guinness Book of Records te komen met een zo groot mogelijke groep lange mensen (mannen van minimaal 1,90m en vrouwen van minimaal 1,80m) bij elkaar!

Donderdag 30 mei 2019, om 17.00uur in Partycentrum Number Four in stadion Galgenwaard in Utrecht

Een recordpoging met lange mensen in Utrecht? Nederland wordt al jaren geassocieerd met klompen, kaas, tulpen en… lange mensen! Het Nederlandse volk wordt gezien als het volk met de hoogste gemiddelde lengte ter wereld. We hebben zelfs een vermelding hiervoor in de rubriek ‘Tallest population’ in het Guinness Book of Records!

Het huidige (Australische) record voor de grootste groep lange mensen dateert van 2009 en staat op 136 mensen. Dat gaan wij als langste volk van de wereld toch verbreken?!

De recordpoging wordt gesponsord door House of Tall. De winkel biedt hippe mode voor lange vrouwen, stoere kleding voor lange mannen en schoenen in grote maten!

Doe je mee met de recordpoging? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en kom op 30 mei naar het Galgenwaard stadion in Utrecht!