Lid worden

XLLL 1 van 2014 verschenen

07 maart 2014

De eerste XLLL van dit jaar valt dit weekend bij de leden van de Klub Lange Mensen op de mat. Wat zijn de hoogtepunten van deze editie?

Ten eerste vind je in dit nummer het artikel van Quest Psychologie Magazine over KLM-lid Olivier Richters, 24 jaar en 2.18m. Olivier heeft soms het idee alsof hij in een poppenwereld leeft, maar lijkt daar geen groot probleem van te maken. De redactie verblijdt ons met een artikel over de vliegtuigcheck en tips over aftrekposten voor de opgave van de inkomstenbelasting. Als dat nog niet genoeg consumenteninformatie is, lees dan ook de autotest van de Volkswagen Touran. Nog nooit eerder testte ons autotesteam een auto van het Volkswagen concern. Juniorredactrice Tessa licht alvast een klein tipje van de sluier op van een fotocampagne voor de klub, verzorgd door fotograaf Wim Steijven.

Tot slot wordt er terug en vooruit gekeken op klubactiviteiten. Haal herinneringen op met het verslag over de geslaagde nieuwsjaarsborrel of kom alvast in de stemming voor het 3e GROOTS KLM weekend. Voor dit weekend kun je je vanaf vandaag opgeven.

Leden van de Klub Lange Mensen kunnen XLLL 1 van 2014 ook online lezen en downloaden