Verslag jongerenweekend in Den Haag

3f89ae86 66f1 4b7f b221 b9514d7ae3b4

Verslag van het jongvolwassenen weekend in Den Haag

2 maart was het zo ver, de start van het jongvolwassenen weekend in Den Haag!

We verzamelden bij een restaurantje tegenover Duinrell, waar we onder het genot van een drankje en gebak kennis konden maken en/of bij konden praten met elkaar. In totaal waren we met zijn twaalven. Toen we compleet waren, gingen we het Tikibad in! Voor de één was dit nieuw, voor anderen weer een hele tijd geleden. Het blijft toch leuk om hier te zijn, zeker met zo’n grote groep.

Nadat we alle glijbanen hadden uitgetest, gingen we door naar ons hostel. Het was een perfecte locatie, namelijk midden in Den Haag. Uiteindelijk moesten we nog haasten tijdens het inchecken en omkleden, want we hadden gereserveerd bij een restaurant. We aten die avond in een heerlijk Grieks restaurant. Irodion, echt een aanrader! Ideaal was dat het aan de Grote Markt lag en dus praktisch naast ons Hostel. Toen de buikjes weer gevuld waren, hebben we op de Grote Markt nog wat gedronken. Dit was een erg gezellig plein met allemaal terrassen en verlichting.

Vervolgens gingen we uit! We zijn uiteindelijk bij twee plekken naar binnen geweest. Eerst een (dans)cafe en daarna naar een club. We gingen als een groep lange mensen naar binnen. Voor anderen waren we echt een bezienswaardigheid. Maar goed, wie kan ons wat maken als groep. Al zeg ik het zelf, het was een top avond tot in de vroege ochtend!

De volgende ochtend stond de wekker om 10 uur. Het was tijd om te douchen, aan te kleden en uit te checken. Na een heerlijk ontbijtbuffet, in een restaurantje tegenover het hostel, was het programma voorbij. Sommigen gingen nog even de stad in, anderen gingen naar huis.

Bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar?

Martijn Balm

00505a1e aa73 4e0a 8e01 1a08f763c865