Verslag uitje bowlen en eten Hoogerheide

24-03-2024

Bowlen actie 2

Bowlen met de KLM

Sinds 2017 ben ik lid van de KLM, maar nog nooit was het ervan gekomen om een activiteit bij te wonen. Altijd hadden we al iets gepland staan of was het een behoorlijk eind rijden.
Tot ik een tijdje terug in de nieuwsbrief een aankondiging zag staan van een aankomende uitje hier in de buurt en jawel, onze agenda was nog leeg! Onze zoon (2.05) kon niet mee wegens stage-verplichtingen, dus gingen we met z’n tweetjes (1.86 en 1.88) op pad.
Dus zo togen wij op een zondagmiddag naar Familyland in Hoogerheide om te gaan bowlen.
De groep met lange mensen was snel gevonden en onder het genot van een drankje en gebakje raakten we al snel aan de praat. Voor diverse mensen bleek Hoogerheide toch ook wel een uur tot anderhalf uur rijden te zijn, ook waren er KLM-ers uit Belgie aanwezig. Hoogerheide is voor mij een thuiswedstrijd, ik ben in deze streek opgegroeid en woon nog steeds in de buurt.
Pascale deed nog een welkomstwoordje en vertelde dat er 20 aanmeldingen waren en dat er 4 banen voor ons gereserveerd waren. Daarna hebben we nog een uurtje gebowld. Er was een baan met jeugd en de rest was voor de ouderen. De jeugd had er de vaart goed inzitten, zij waren bij het verstrijken van de tijd al met hun 3e ronde bezig. Na het bowlen volgde de prijsuitreiking, alle bekers gingen ook weer met Pascale mee terug naar huis, haar zoons hadden de meeste punten bij elkaar gebowld.
Vervolgens ging de hele groep naar Tasty World, ook in Hoogerheide, om te eten. Dit is een live cooking buffet restaurant, waar je voor een vaste prijs kunt kiezen uit verschillende buffetten en waar ter plaatse je keuze gewokt of gegrild wordt. Lokaal wordt dit restaurant dan ook ‘de Wok’ genoemd.
We hebben een leuke middag gehad, lekker gegeten, gekletst over van alles en nog wat en ons heerlijk klein gevoeld ;-)
Op naar een volgend event!

Groetjes, Richard & Linda Tol

Bowlen groep 2