Lid worden

Onze Sponsors

Sponsors voor de Klub
Sponsors zijn erg belangrijk voor de Klub Lange Mensen. De Klub bestaat namelijk dankzij vrijwilligers. De contributie van de leden zetten we in voor onder andere: de organisatie van activiteiten, het uitbrengen van het periodieke clubmagazine en bijvoorbeeld het onderhoud aan onze website. De leden dragen hier dus zelf aan bij. Maar sponsors maken meer mogelijk! Met hun vrijwillige bijdrage zijn we in staat om onze leden nog beter te bedienen met informatie, belangenbehartiging en activiteiten. Het is natuurlijk helemaal mooi als we met onze klubpas korting kunnen krijgen bij onze sponsors! Inmiddels zijn er al heel wat sponsors die onze leden een vaste korting geven...

De Klub voor de sponsors
Als sponsor krijg je een vermelding op onze sponsorpagina. Deze vermelding is inclusief link naar je website. En dat is mooi, want dat draagt bij aan een betere vindbaarheid van je website bij de zoekmachines. Ook een eventuele ledenkorting wordt op deze pagina gezet. Hiermee worden onze leden uitgenodigd om klant bij je te worden.

Adverteren
En er is natuurlijk ook de mogelijkheid om echt te adverteren op  onze website of in ons clubmagazine. Met een 'banner' of een 'advertorial' bereik je een heel specifieke doelgroep, namelijk: lange mensen. Neem voor de verschillende advertentiemogelijkheden contact op via deze link.

Korting
Onze sponsors geven korting aan de leden. De hoogte van de korting verschilt per sponsor. Om te weten hoe de korting verzilverd kan worden, dienen leden in te loggen op de Winkelgids en de betreffende winkel op te zoeken.